Sannas Fotvård

Medicinsk fotvård Överkalix

Vi erbjuder medicinsk fotvård för alla i Överkalix med omnejd. Hos Sanns Fotvård får dina fötter omtanke och kärlek. Vårt mål är att din fotvård ska hjälpa dig öka ditt välbefinnande. Upplev en personlig och anpassad behandling hos oss.

Få friska och välmående fötter – boka din behandling redan idag

Sannas Fotvård

Dina fötters välmående är vår prioritet

Vi erbjuder medicinsk fotvård och anpassade behandlingar för att främja dina fötters hälsa och välbefinnande. Vår expertis och engagemang gör att du kan känna dig trygg och omhändertagen under varje besök hos oss. Läs mer här.

För friska fötter

Sannas Fotvård

"

Fotvård som friskvård

Ta hand om dina fötter som en del av din friskvård. Våra förebyggande och välgörande fotvårdsbehandlingar kan användas med ditt friskvårdsbidrag för att främja din hälsa och välmående.

Genom att integrera fotvård i din friskvård rutin kan du inte bara förbättra dina fötters hälsa, utan också uppleva en ökad känsla av välbefinnande och avslappning i hela kroppen.

Medicinsk fotvård Överkalix

Vi är övertygade om att välbefinnande börjar med sunda fötter, och vi arbetar hårt för att säkerställa att varje kund lämnar vår salong med både friska och vackra fötter. Vår terapeut, Sanna, är en erfaren medicinsk fotvårdsterapeut med en genuin passion för att hjälpa andra att uppnå optimal fotvård och välbefinnande.

Vi strävar efter att skapa en miljö där du kan känna dig välkommen och omhändertagen. Med vår expertis och passion för fotvård är dina fötter i trygga händer hos oss.

Kontakta mig

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Sannas Fotvård

Salongen finns här

Köpmannagatan 10, 952 34 Kalix

Maila mig
Eller ring mig

0702-02 28 92

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]